Aparatura de masura si control - peste 1.000 de produse de la cele mai renumite marci europene
CERTIFICARI:  ISO 9001 / 2008   |    INFO LINE:  021.444.14.35  021.777.59.53   |    Sunati-ma voi!
VALVE INDUSTRIALEREDUCTOARE DE PRESIUNE

Reductoarele de presiune ajuta la reducerea unor mari si frecvente fluctuatii de presiune pana la o presiune constanta reglabila, in aval fata de valva. Un arc tine valva deschisa aceasta inchizandu-se pe masura ce presiunea de iesire creste.


SUPAPE DE PREAPLIN

Supapele de preaplin ajuta la controlul unei presiuni constante in amonte fata de valva. Un arc tine valva inchisa, aceasta deschizandu-se pe masura ce presiunea de intrare creste.


SUPAPE DE SIGURANTA

Supapele de siguranta sunt destinate protectiei rezervoarelor si conductelor. Acestea previn depasirea unor limite de presiune in momentul in care toate echipamentele automate de control si monitorizare nu mai functioneaza.


VALVE CU FLOTOR

Valvele cu flotor controleaza nivelul de lichid din rezervoare si pot fi montate in rezervor, pe rezervor sau pe conducte.


SEPARATOARE DE CONDENSINDICATOARE DE CURGERE

Pot fi in variante cu vizor: fara indicator sau cu indicator tip paleta, morisca sau cu bila.


FILTRE DE PROTECTIECopyright 2011 © Messystech srl
Gama foarte larga de produse in domeniul tehnicii de masurare si reglare, consultanta de specialitate, service in garantie si postgarantie.
Produsele noastre se aplica intr-o gama variata de domenii: industria energetica, industria chimica, industria alimentara, industria farmaceutica.
Aparate masura si control, manometre, traductoare, termometre, termostate, filtre, reductoare, inregistratoare, instrumente de afisare, presostate, termocuple, regulatoare,
vane, valve, robinete, senzori si aparate de masurare a temperaturii si umiditatii, regulatoare si tehnica de sistem, regulatoare in doua si trei puncte, programatoare,
circuite de masurare electrochimice, stabilizatoare de presiune comutatoare de presiune si comutatoare de presiune diferentiala, manometre in carcasa de otel si otel inox.